torsdag 31. desember 2015

Gulvmaling bad

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?


Slik maler du med epoxy. Med Jotuns våtromssystem og LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk på badet ditt og følge fargetrender på en helt annen måte.


Også kalt alkydmaling, som er fellesbetegnelsen på maling tilsatt alkydolje (kunstig olje), linolje eller andre oljetyper som bindemiddel.

I de aller fleste tilfeller er det helt problemfritt å male linoleumsbelegg. Forside Bad , våtrom og rørlegger Våtromsvinyl, Epoxy , Laminat etc Epoxy eller gulvmaling til vaskerom? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


På de fleste badegulvene i Norge finner man det tradisjonelle flisgulvet. Flere går nå en annen vei og velger en epoxyløsning som et alternativt. At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer. Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg! Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi.


Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende! Kjøkken, bad og garderobe. Realiser kjøkkendrømmen.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Vi skal pusse opp to bad i et hus vi kjøpte i fjor.


Jeg liker det helt enkle, og lurer på om du kan anbefale epoxy (eller lignende) til gulv på badet (det ene har støpt gulv, det andre ikke, begge steder er det baderomsbelegg med varmekabler)?

Kan det eventuelt gjøres selv, eller må jeg bruke spesialister? Mange maler flisene som en rimelig, midlertidig løsning, og så lenge grunnarbeidet gjøres ordentlig er det ikke noe problem. Underlaget må være helt rent, fast og tørt før du maler. Når flisene er ferdig pusset, og alt støv er fjernet, er underlaget klart for overmaling.


Bruk gjerne en sterk gulvmaling eller en spraymaling. Hei Katinka :) Så spennende, og gøy prosjekt :) Jøss det var litt snodig at de ikke anbefalte noen form for grunning. Grunningen bidrar bare til at malingen få bedre feste, men gulvmaling i seg selv er veldig slitesterkt da, så tror ikke det blir noe problem.


Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast. I tillegg er det ikke vanskelig å bruke. Det koster omkring 3kroner per. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp.


TreStjerner gulvmaling krever ingen grunning, og det er bare å male rett på det nyrensede gulvet. Bruk rull og forlengerskaft på flatene, og pensel ved kantene. Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg