tirsdag 15. august 2017

Grunning maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp grunning hos Obs Bygg.


Vi har merkevarene til lave priser.

Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig? Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel.


Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. Spesialgrunning som benyttes på underlagt før du tapetserer, eller påføres tapet som skal overmales. Våtromsgrunning kan ikke erstatte membranen.


Men de gjør det litt vanskeligere for vann og fukt å trekke gjennom og inn i underlaget.

Vi tilbyr hurtigtørkende grunnmaling fra Nordsjö til maling av nytt underlag og tidligere malt treverk. Grunning til tre og trepanel. Følg produsentenes anvisning, vask huset grundig før du setter i gang, og la det får tørke opp etter vask før du går i gang med grunning og maling , sier Owren. Hvorfor male to strøk? De aller fleste produsenter og leverandører av maling anbefaler at du maler to strøk på kledningen.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk.


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Riktig klargjøring av vegg før maling er en garanti på et lekkert og estetisk utseende.


Hos Maxbo finner du et stort utvalg av materialer til grunning og impregnering. Det kan bli forvirrende når man skal velge blant ulike typer grunning eller primer. Matt hvit utegrunning som gir svært god festing! Hard Heads matte, hvite utegrunning er en vannbasert alkydoljemaling som anbefales til bruk på ubehandlet og malt tre utendørs før maling.


Den er spesialtilpasset for bruk som underliggende grunning i systemmaling og gir svært god festing for påfølgende maling. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning , treolje, lakk - blant 3varer.

Jeg har ubehandlet liggende panel,bor i nord hvor vi har lite nedbør. Bør jeg grunne huset først eller er det greit og kun male huset? Ved grunning av metalloverflater skal grunningen også beskytte mot korrosjon.


En grunning skal både beskytte trevirket mot fuktighet og sopp, samt at den skal gi et godt underlag for videre behandling. Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning. Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke.


Den kan du få både i klar, hvit og trefarget utgave. Det er viktig å bruke en spesialgrunning som gir god inntrengning i trevirket og som innholder sopphemmende midler (fungicider) mot råtesopp. Chresten Nielsen, teknisk sjef hos Beckers, forklarer at dette er en viktig forskjell mellom grunning og maling.


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg