fredag 4. desember 2015

Gulv til hytte

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi ser en tendens til at flere hytteleverandører velger den vanlige trestavs eikeparketten til hyttene sine. Ved en slik mishandling av gulv , er det laminat- eller vinylgulv som gjelder. Uansett hvilken av disse gulvtypene du legger, finnes det flere pene dekorer med utseende og struktur som er slående både i tre, betong og skifer. Både laminat og vinyl er enkle å rengjøre og motstandsdyktig mot riper og støt.


Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Med lyse gulv blir det motsatt, rommet virker stort, lett og luftig, og det er lettere å møblere. Mye kvist og tremønstre gir et livfullt inntrykk, men kan også gjøre det rotete og urolig.


Vær derfor forsiktig med å velge gulv med for mye struktur. På den annen side vil et nesten strukturløst gulv lett virke kjedelig. Endelig bestemt gulv på hytta. Samt flis belagt under ovnen.


Gulv til hytte

Velger du et gulv i tre får du, på grunn av treets iboende egenskaper, et gulv som føles naturlig lunt og varmt å gå på. Når du bygger og innreder med tre, får du en rekke helsefordeler med på kjøpet. Tre er et fornybart og levende materiale som kan påvirke både det fysiske innemiljøet, og hvordan vi opplever det.


En hytte utsettes for store temperatursvingninger gjennom året. Det påvirker også inneklimaet, dersom det ikke står på jevn varme. Det kan by på utfordringer. Hjalp nok heller ikke at vi dro opp linoleumet som dekket alle gulv.


Har tenkt å dytte ned litt glava i sprekker inne før jeg lister på nytt, sikkert litt fugeskum også. Da har kulden satt inn for fullt, og det er mange dårlige isolerte hus som resulterer i kalde og lite komfortable gulv. Dette kan du gjøre noe med - raskt, enkelt og billig!


Gulvbelegg i Texline- serien har en genial, patentert tekstil-bakside som isolerer kalde undergulv samtidig som det er varmereflekterende. Finn lokale og nasjonale aktører som kan levere det du trenger til din bolig. Har åpnet noen vegger innvendig (kjøkken og sov) og her er 10cm tomrom og vindpapp.


Gulv til hytte

Blir mulig bygd ut til ca 35kvm. Samme gjelder gulv , 15cm tomrom og vindpapp over stubbloft. Utvendig er det liggende panel inntil pappen. Tips for valg av riktig gulv til ditt hus eller din hytte. Hvilket gulv som kler huset ditt, din egen smak, og hva som er mest funksjonelt målt mot budsjett og andre faktorer.


Som de fleste av våre produkter leveres Lux i et ferdig byggesett med alle materialer som trengs for montering. Gjennom å følge den medfølgende manualen kan både profesjonelle og nybegynnere enkelt sette sammen boden på kun et par dager. Også ved massive tregulv vil varmegulv være mulig, men det er teknisk avansert å regulere og å utforme varmegulvene på riktig måte. Derfor anbefaler vi alltid at fagfolk konsulteres før hver installasjon, sier markedskoordinator Katharina Sølvberg hos Södra Interiör, som leverer massive gulv i blant annet furu.


Gulv Bjelkelaget må isoleres godt og vindtettes. Ringmur med kryperom anbefales ikke i permanente boliger, da bjelkelag over kryperom ofte kan få omfattende fuktskader grunnet dårlig ventilasjon og fuktig grunn. Vårt ønske er å levere eikegulv av beste sortering til en pris alle har råd til.


Snakket med representanter fra HyttePlan sin utstilling på Hellerudsletta utenfor Oslo, der et slikt gulv er brukt i ca. Der tramper folk inn med utesko hver dag hele året, og gulvet bærer ikke preg av noe slitasje. Andre utstillingshytter i samme område med vanlige lakkede furugulv, ser derimot veldig slitt ut.


Dagens modell heter HardPine, og nærmeste fargenyanse heter amber. DalaFloda har endret på produksjonen etter jeg la mitt gulv. Men den er ikke helt lik gulvet som er avbildet her.


BerryAlloc Home Plus Hytte Eik laminatgulv har unike låsesystemer som gjør at de kan kneppes sammen uten bruk av lim. Gulvet kan legges i alle rom i private hjem, unntatt våte rom, samt i følgende offentlige områder: Klasserom, hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg