onsdag 23. desember 2015

Kjøkken lyslist

Spesialtilpasset LED belysning. Aluminiumsprofiler for LED striper. Tilbehør for LED striper. Tilkoblinger, skjøtestykker og mer.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av LED lyslist til kjøkken , tak,stue og bad. Finn din lyslist under kjøkkenskap eller en lyslist som er dimbar. Ulike LED strip som er dimbar fra kjente merker som Unilamp, Osram og Nortronic som kan benyttes inne eller ute. Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler.


Finn lamper til soverommet, belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. Fleksibel LED-belysning. Her har vi samlet smarte LED-lyslister.


De kan gjøres kortere, kobles sammen eller bøyes - alt for å tilfredsstille dine ønsker og behov. Let etter produkter med kontakt.

Velg en batteridrevet lampe. Har du ingen stikkontakt? Synes du det er slitsomt å bytte lyskilde? Bruk lamper med bevegelsessensor.


Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Bygger du nytt kjøkken ? På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk? Vi har komplette lamper og fleksible skinnesystemer som kan bygges sammen etter ønske og behov. Lysarmatur under kjøkkenbenken. Sjekk ut kjøkkenbelysning på Lightup.


Kjøkkenet er kanskje husets mest travle rom. Her foregår alt fra lekselesing til matlaging. Belysningen på kjøkkenet bør være. Et kjøkken er ofte husets samlingsplass.


Ja, det er fremdeles et sted for å lage og spise mat, men et moderne kjøkken har blitt så mye mer.

Her sitter man med avisa om morgenen, med leksene etter skolen og kanskje er kjøkkenet også i åpen løsning med stua? Det krever sitt også av lampene du velger her. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Velg blant LED-strips, LED-belysning, LED-list, skaplys med. Led stripsen jeg har brukt en del. Drives med 12v DC trafo. Dimmes eventuelt med en dimmemodul på 12v siden. De leveres med 3M tape og sitter godt.


En god kjøkkenbelysning er viktig i et funksjonelt og koselig kjøkken. Les mer om de tre typer av belysning på kjøkkenet. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. V stikkontakt med lokk er plassert ved siden av en spot, i enden av flaten på høyre side (sett forfra).


LED lister og LED lys under overskap kjøkken og LED lister til å plassere under kjøkkenskap for å få et gjevnt og godt arbeidslys. Tynn og enkel å montere. Modulbasert og kan dimmes. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg