fredag 4. desember 2015

Fotoramme 50x70

Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Mekanisme som sørger for at den roterer rundt sin egen akse.


Fotoramme 50x70

Det synes vi på BGA er feil! Derfor har vi et bredt sortiment uansett om du trenger en svart enkel fotoramme eller en diskré, naturfarget treramme. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Fotoramme Passepartout.


Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Fin ramme til en gunstig pris. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Fotoramme 50x70

Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.


Fotoramme 50x70

La opplevelsen fra bildene. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Eik er et levende materiale.


Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din. Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Den kommer svartlakkert treramme med en glassplate foran og en MDF-plate på baksiden. Stort utvalg fotorammer.


Fotoramme 50x70

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Rammer til bildene dine. Trygg E-handel med dagers angrerett. Ram inn minnene dine.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg