tirsdag 15. desember 2015

Veggklokke stor

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Bestill en førsteklasses stor veggklokke hos Expondo for profesjonelt eller privat bruk.


Veggklokker i flott moderne design.

Flere materialer som stål, glass og tre. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke ! Her finner du et stort utvalg av veggklokker, både med romerske tall og moderne, i mange ulike design.


Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne? Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?

Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Ramme i aluminium, hvit urskive, flytende visere. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. Stor , stilren veggklokke fra LG Interiør.


Flott og unik klokke veggklokke. Alle tallene og pilene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet. Et stort veggur passer såvel på kjøkkenveggen som i andre rom.


Også i oppholdsrom eller hallen hvis du vil løfte frem klokken og gi den plass. Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. STOR effekt Er du litt lei av innredningen din og klar for noe nytt?


Les, se og bli inspirert! Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.

Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne uret som passer din smak og ditt hjem. Søk etter veggklokke stor på den nye KensaQ. Stor veggklokke - bestill online her - års garanti - fri frakt! Finn laveste nettpris her.


Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Det er også praktisk slik at du alltid kan holde øye med tiden. Karlsson står bak et hav av store veggklokker og også her har designerne sprudlet med glede og vært lekende! Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald.


Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Noen som vet hvor man kan få kjøpt en sånn enkel digital veggklokke.


Vi har stor kompetanse på tårnur og fasadeur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg