onsdag 23. desember 2015

Maxbo lamper

Sjekk ut Maxbo Lamper. Morsom og annerledes belysning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Belysning i og utenfor hjemmet skaper en rolig og avslappet asmosfære. Hos MAXBO finner du et stort og spennende utvalg av lamper og belysning som vil. Lamper og belysning skaper en behagelig stemning i hjemmet.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av innebelysning til en gunstig pris. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett!


Integrated serien har et stort utvalg av lamper med moderne design og høy kvalitet. Holder for lampetter til f.

Perfekt når du ønsker å lage dine egne lamper. Genialt teleskopisk design, og sammenleggbar for enkel transport og lagring. Lampen kan bidra til å gi kontrast og fargesynlighet for detaljerte oppgaver eller for direkte lys på arbeidsflater.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.


Taklamper kan ikke bare lyse opp hele rommet – de egner seg perfekt til å understreke stilen din også. Fra spotlights til plafonder og taklamper som uttrykker en designprofil – vi har et bredt utvalg som dekker de fleste belysningsbehov, uansett plassforhold og stil. Butikken ligger vegg i vegg med Rusta, og er i umiddelbar nærhet til. Ny leselampe ved siden av godstol eller sofa? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning.


Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag!


Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg. Klikk hjem din taklampe fra.

Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren. Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys. Lave priser og rask levering.


Vi har også eigen serviceverkstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg