torsdag 31. desember 2015

Bunnstoff tørketid

Regner med at du har selvpolerende bunnstoff og fulgt oppskriften m. Du kan sjøsette så fort det er ordentlig tørt, dette vil jo avhenge av luftfuktighet og temperatur, men i løpet av morgendagen burde vel ikke være noe problem. Med et hardt bunnstoff er malingsfilmen like tykk gjennom hele sesongen, noe som gjør den mer robust mot slitasje hvis man f. Harde bunnstoff kritter ikke. Med et selvpolerende bunnstoff trenger du kun å spyle båten med høytrykkspyler etter endt sesong eller før et nytt malingsstrøk påføres. For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Påføring av bunnstoff Hvis mulig, påfør bunnstoff sent på morgenen eller tidlig ettermiddag i rolig, tørt vær.


Bunnstoff tørketid

Ikke mal for sent på dagen, spesielt når himmelen er skyfri, fordi raskt fall i temperaturen vil føre til dogg som vil ødelegge det du nettopp har malt. Luftfuktighet fører også til dårligere vedheft og avskalling. Helt giftfri bunnmaling for både hav og innsjø. Kan brukes på metall. Laget av fornybare råvarer fra jord- og skogbruk.


Temperaturfella Selv om det frister å gå i gang med maling av båten, så er det verdt å sjekke temperaturen først. Begynn med å se på lufttemperaturen – under fem grader celsius gir betraktelig lenger tørketid på bunnstoff. Husk også at det er temperaturen i overflaten som skal males som teller. Puss med P120-P1papir for å fjerne eventuelle ujevnheter og kanter rundt skaden.


Bunnstoff tørketid

Påfør et strøk med egnet epoxyprimer, f. Antipest, og la det tørke. Seajet 03 Selvpolerende bunnstoff , Høy kvalitet. Velkommen til Sola Shipping’s hjemmeside.


Her vil du finne informasjon om vår organisasjon, våre leverandører, og hvilke produkter og tjenester vi kan tilby. Det finnes mange metoder for bunnstoffing. Alt fra utstyr, bunnstoff og fremgangs. Egnet for alle båttyper,.


Du finner både harde og selvpolerende bunnstoff , samt bunnstoff for drev på Watski. Velg riktig bunnstoff etter dine behov. Handle enkelt på nett til gode priser.


Valg av bunnstoff dreier seg imidlertid om mer enn kun å velge hvilken type bunnstoff som passer båten din, det handler også om å velge farge. Mens en sort båt kan ha lite groe, kan en lys båt malt med samme bunnstoff ha mye groe. Generelt gror det mindre på båter smurt med sort bunnstoff , enn båter som er smurt med hvitt.


Bunnstoff tørketid

Mykt bunnstoff brukes bare på saktegående båter. Det er viktig at båten er glatt og ren under før du påfører bunnstoffet. Dersom du tidligere har benyttet selvpolerende bunnstoff og spylt av restene fra forrige sesong, er det bare å legge et nytt lag med selvpolerende over om våren. Kjøp en ekstra boks av hver av dem og et par ekstra miniruller.


Da er man på den sikre siden. Det er trasig å stå der med for lite primer eller bunnstoff siden tidsintervallene mellom påføringene er kritisk for et godt resultat. Så kan du i etterkant levere tilbake det som måtte være igjen av uåpnede bokser og ubrukte ruller.


Bunnstoff tørketid

Hempel er en verdensledende leverandør til markedene dekorativ, industri, marine, container og yacht.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg