torsdag 17. desember 2015

Spennstang til gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Passer perfekt til små rom som bad og loft. Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet.

Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen. Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her.


Til lettere gardiner holder det med en spennstang som du enkelt kan spenne opp uten skruer. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen. Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde.


Vi har det du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Med de smarte gardinstengene våre kan panelgardinene monteres i den bredden du vil, og til og med fortsette rundt hjørner. Hos oss får du mange slags kroker og ringer, og endeknotter til å sette prikken over i-en med.


Systemet er kanskje enkelt, men mulighetene er utallige. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Fleksible løsninger til hjemmet.


Justerbare stenger til dusjforheng eller gardiner , sånne som man setter opp i spenn, er smartere enn du kanskje har tenkt på. De passer inn nesten hvor som helst, og du slipper å lage hull i veggen for å henge dem opp.

Faktisk kan de smarte teleskopstengene brukes til mange andre ting i hjemmet. Velg gardiner etter rom og behov. Gardiner til alle rom!


Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper.


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet.


Anstendig dekorasjon vil hjelpe til , atmosfære en beboere å sette i en lykkeligere person. Kjøkken dekorere kan gjøres nesten alle medlemmer av familien de tilpasset mot design av den faktiske huset. Kirsch spennstang er regulerbar og spennes opp mellom to flater, for eksempel nisje eller dørkarm, uten å skrus fast. Siden spennstangen bare spennes fast, uten skruer, egner den seg best for lette, tynne gardiner.


Større eller tyngre varer som ikke kan sendes som normal pakke, blir alltid levert hjem til deg. Leveringen kan gjøres dagtid til husets ytterdør til en fast avgift på 4kr. Disse valgene gjør du i forbindelse med bestillingen.


Enkle løsninger for små gardiner. En cafè- eller spennstang er praktisk og prisgunstig for oppheng av lette gardiner i små vinduer. Med en enkel løpegang øverst på stoffhodet er gardinen klar til å henges opp. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg