tirsdag 1. desember 2015

Butinox oljebeis

På utkikk etter oljebeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Søk butinox oljebeis fargekart. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Butinox oljebeis

Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Gir ingen fiberreisning. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet.


Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). For­ behandling med grunning er ikke nødvendig.


Det er ikke nødvendig å forbehandle med grunning, og oljebeisen gir ingen fiberreisning ved påføring. Oljebeisen trenger godt inn i treverket med sine spesialoljer for å motvirke oppsprekking, og i tillegg inneholder den film-konserverende middel mot svertesopp og alger. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Trebitt oljebeis hvit ltr Jotun 14- per box Kjøp. Prøv vår interaktive fargevelger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Trenger ingen grunning. Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter oppsetting. Underlaget må være is- og rimfritt. Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget.


Transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Trebitt Oljebeis gir et naturlig vakkert utseende ved at beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Finn butinox oljebeis fargekart. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. OBS har tilbud på oljedekkbeis fra butinox , til 64- for liter.


Jotun Heftgrunning Universal L. Jotun Heftgrunning Universal er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Butinox har de produktene du trenger. Produktet hefter og fyller godt, er.


Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Både Becker og Nordsjö velger den første, trygge formuleringen. Oppbevares i henhold til lokale bestemmelser.


Butinox oljebeis

Følg forholdsreglene på etiketten. Må holdes borte fra varme og direkte sollys. Holdes vekk fra antennelseskilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg