torsdag 24. desember 2015

Male gammel kommode

Alltid lave priser og et stort utvalg! Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. Hvem har sagt man må male hele kommoden ? Se her hvor fine kontraster det blir mellom treverket og den malte flaten!


Uansett om du skal male en dør eller en kommode , gjelder mye av den samme fremgangsmåten!

Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best. Hvordan male kommode Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av en kommode. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. I videoen over fra Beckers, kan du se hvordan du enkelt kan male den gamle kommoden din. Sats heller på gjenbruk og å male om møblene, heller enn å kaste dem.


De kan ha lang leveti og det er enkelt å tilpasse de gamle møblene til moderne interiør. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører. Alle kan male Å male en kommode tar ikke veldig lang ti og du trenger ikke være spesielt handy for å få et godt resultat – i hvert fall ikke om du velger denne fremgangsmåten.

Kommode før- gammel ,gul og ikke pen lengre. Et godt tips er å bruke litt tid på å finne de fargene du ønsker å kombinere, kanskje vil du ha det originalt og vågalt eller hente inn noen farger fra det øvrige interiøret. Vi har resultater for Gammel kommode til salgs til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag.


Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode , spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling. Slik forvandler du en IKEA- kommode med fargegradering. Les også: Frisk opp hagemøblene. Vi kjøpte en enkel og billig IKEA- kommode i ubehandlet furu med tre skuffer.


Maling er tryllemiddel for slike slitne møbler. Så lenge formen på møbelet er fin, er det mye som skal til for at ikke resultatet blir vellykket etter en god runde med Jotun Husvask og et par påfølgende strøk maling. I gang med at male en gammel kommode.


Der er mange muligheder når du skal male en gammel kommode - du kan male i glade farver - forskellige farver på alle skufferne - give din brugte kommode et gammelt rustikt look, selv om den er nymalet - skrive forskellig tekst på alle skufferne - tapetsere skuffer eller sætte hjul under din kommode m. Har du en kommode , hvorfor ikke male skroget i en farge og.

Vi forvandlet en kjedelig utdatert kommode , til ny og lekker. Har kommodeskuffene skinner av plast eller metall? Med denne male ­metoden trenger du ikke å velge bort favorittene dine, men kan boltre deg i opp til fem forskjellige farger!


Blir du som oss glad og kreativ av å se på fargekart, er dette prosjektet for deg. Du trenger bare en gammel kommode og et utvalg fargeglad maling. Vil du male en gammel kommode ? Male -krakk-Jotun- Lady. Skjær en plate som passer til bunnen av kommoden eller få ditt lokale byggemarked til å skjære den ut til deg.


Den er nødvendig hvis du vil skru ben på kommoden. Spikre platen fast i bunnen av kommoden. Mal kommoden – først med grunning, deretter to ganger med grønnmaling. Skru ben fast i bunnen av kommoden.


Etter pussing, mer fyll (det synker litt sammen ved tørking) og mer pussing. Nå skal jeg ha tapet på døra og skuffen, så jeg må male over igjen før jeg har på tapetllim. Skal du bare male , og bruker akryl eller oljemaling må du grunne over med heftgrunn først. Det er ikke vanskelig å pusse opp møbler. Jeg tok meg tid til to lag med grunning og to strøk med maling.


På denne videoen kan du se hvordan du går frem for å male en kommode. Hvis man vil gi kommoden et antikt preg kan man legge en lys beige farge over det første strøket med Jotun Lady, for så å pusse ned toppstrøket på noen steder. Har ikke gjort dette med denne, da jeg har en kommode til som skal pusses opp! Husk dette når du skal male.


Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler, eller typen man bruker på lister. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet.


Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg