søndag 27. desember 2015

Ditt ekstralager

Finn din nærmeste avdeling og se hvilke lagerstørrelser vi har tilgjengelige der. Ring oss gjerne dersom du lurer på hvilken lagerstørrelse som passer for ditt behov. Ditt Ekstralager mot et tillegg i prisen. Trykk på ikon for å se priser.


Ditt ekstralager

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Lik gjerne siden for å følge oss videre, det setter vi pris på. Vi har åpnet minilager i Elverum og i Moelv. Ring oss når du ser oss i trafikken og få rabatt på ny lagerleie! Duration: seconds.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Om du har for mye på kontoret eller lagerplass du betaler alt for mye for der du jobber, ta kontakt så skreddersyr vi en løsning som er rimeligere og enklere for deg. Dette gjør det enkelt å benytte lageret for flere hundre tusen mennesker. Keep calm and get a special discount for all oders over $from The Mountains Coffee.


Skriv i så fall inn medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet på neste side (bestillingssiden etter at du har valgt bodstørrelse). Vi vil da fratrekke din HABO-rabatt manuelt etter at din bestilling er gjennomført. Velkommen til Ditt Minilager i Mandal.


Lageret er sikret med alarm og videoovervåkning, og er tilgjengelig 06:- 23:hele året. Alle leietakere får egen elektronisk brikke slik at adgangskontrollen er god. Størrelser fra mtil m3. Våre flyttekasser i hardplast leveres på døren til deg i Østlandsområdet.


Ditt ekstralager

Leieperiode fra måned. Ingen montering er nødvendig. Etter at du har flyttet, henter vi dem på den nye. Her kan du leie lagerplass. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes. Foretaket har ingen registrerte ansatte. Våre lagercontainere er et prisgunstig alternativ til konvensjonelle minilagre.


Meldingen blir sendt som e-post til bedriften, med din registrerte e-postadresse som avsender. Mittanbud forbeholder seg retten til å kontrollere meldingene og. Viser oversikt over søket Ditt og bransjen ferdiggjøring hos Bedriftdatabasen.


Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg