fredag 18. desember 2015

Stor bakebolle

Stor bakebolle med lokk og helletut. Bollen er laget i PP plast og har dia31cm, høyde18cm og rommer 8L. Rengjøres i oppvaskmaskin. Skal du bake kake sammen med barna eller blande spesialmarinaden din til grillfesten? Med bakebollene våre kan du gjøre mer enn bare å røre og blande.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer.

Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Bollen har en gummiring under som holder den på plass under bruk. Lokket er inkludert slik at bollen kan brukes til oppbevaring. En tut gjør det enkelt å helle væske ut av bollen.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. En bakebolle er kanskje det viktigste bakeutstyret du trenger.


Det er i bakebollen magien skjer, og det er i den du kommer til å jobbe mest.

Derfor er det viktig å ha en god bakebolle. Jo større jo bedre, sånn i utgangspunktet. Det er lettere å jobbe i en stor bakebolle enn i en liten. UTSOLGT Gammel og god keramikkbolle. Praktisk bakebolle med lokk på liter.


Perfekt til baking og matlaging. Bosch Universal Plus MUM6N20Aer en kraftig kjøkkenmaskin med ekstra stor bakebolle , med opptil kg mel. Bakebolle med lokk 8. Den tilbyr maksimal ytelse og leverer perfekte resultater. Bollen står stille ved omrøring og søl unngås, dermed forblir barnas mesterverk i bollen!


Ha eggedosisen i en stor bakebolle. Bland karamellsausen i eggedosisen. Smelt smøret og bland kald melk i smøret, slik at smørmelken blir lunken. Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Ha smørmelken og det tørre vekselsvis i eggedosisen og rør deigen jevn.


Finn frem en stor bakebolle. Ha sukker, egg, rømme og sjokoladesmøret i bollen. Rør godt (jeg bruker håndmikser til dette).

Tilsett deretter de tørre ingrediensene: natron, bakepulver, vaniljesukker og hvetemel. Hvor får jeg tak i en sånn? Jeg ønsker meg det til jul, men jeg gjorde det i fjor også, og da fikk jeg den største de hadde på IKEA - en toliter. Jeg har en ganske stor bakebolle i børstet stål, som jeg er veldig fornøyd med. Jeg tror volumet er liter.


Bosch MUM6N23Aer en trofast og solid kjøkkenmaskin med kraftig motor, god byggekvalitet, stort utvalg tilbehør og tiltalende design. Deigkrok, deigdeler, dobbel. Kjøp en stor stålbolle til Kenwood Major kjøkkenmaskin. Med den liters store stålbollen med håndtak får du mer ut av Kenwood Major kjøkkenmaskinen din. Fat og boller til baking og matlaging.


Rør om, visp eller elt – alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg