torsdag 3. desember 2015

Gravere glass

Gravere glass

Få de flotteste vin-, øl-, champagne-, te- eller longdrinkglassene gravert! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gravering på glass , krystall, flasker. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet.


Gravere glass

Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass , krystall eller gravert på en vinflaske. Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan gjøre nøyaktige og hårfine bevegelser.


Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Kan bruke alle standard Windows fonter, clipart og bilder. Meget godt egnet til: Reklame med firma logo. Hilsen på flaske eller glass.


Mozilla: Benytt annen nettleser eller send bestillingen på mail, da bestilling i nettbutikken ikke går. Premier med logo til idrettslag. Islande whiskyglass på 30cl. Høyde 3cm og diameter på 9cm.


Prisen er med gravering. Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter. Det er også mulig å gravere på begge sider av en plate.


Bjørklund har stort utvalg av smykker som egner seg godt til gravering. En gravert klokke er en fin gave til et jubileum eller et rundt tall. Det er vanligst å gravere en klokke er på baksiden av urkassen med maskingravering. Kjøp vinglass med gravering i vår nettbutikk online Norge. Utover den direkte konsum så finnes det et enormt intresse omkring den vindruebaserte drikken og dens glass hvilket reflekteres av emnets omfattende litteratur i form av bøker og tidsskrifter.


Vi lager fine gaver til konfirmasjon, dåp, bryllup og bursdag. Vi kan lage premier for konkurranse, for året ansatt eller gaver for kollegaer, kunder og ansatte. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Ahorre Tiempo y Encuéntrelos Aquí. Bruk glassborret til å gravere mønsteret på glasset.


Ikke bruk for mye kraft eller for høy hastighet, da kan glasset sprekke eller, i verste fall, eksplodere. Tørk av glass -støvet med et papir eller en ren, tørr klut. Kluten bør kastes etter bruk.


Gravere glass

Ekstra fin effekt får du ved å gravere på farget glass. Tekst Når vi skal gravere enkel tekst slik som Navn og dato, slipper kunden engangssummen, da dette resulterer i minimale summer. Et glass med eget motiv? Hos YourSurprise har vi vinglass, ølglass, whiskyglass og champagneglass med gravering! Du designer glassene selv med hjelp av vårt praktiske redigeringsprogram.


Sjekk vårt utvalg nå! Våre glass er av merket Royal Leerdam, som står for høy kvalitet. I et par enkle trinn kan du designe ditt helt eget ølglass med navn eller tekst. Glassene kan også tas i oppvaskmaskinen - lettere blir det ikke. Du kan også velge mellom et av våre mange stilfulle design.


Deretter graverer vi designet ditt i ølglasset med omtanke og. Ring for info om pris og. Glas graveren - Engraving glass Creadoely. Unsubscribe from Creadoely? Teknikken egner seg godt for gravering på stål, eloksert aluminium, plastlaminat, lær, glass og akryl.


Utfresing av emner i klar akryl gir helt klare og gjennomsiktige kanter. Lasergravering på glass gir et flott resultat og fremstår som sandblåst. Hva med et vinglass eller en flaske med navn og en personlig hilsen? Deretter man etsing malen i plate glass ved hjelp av en slipepunkt med en fin diamant eller en markeringsstift. Har du øvd nok, kan du få til å fungere.


Velg en mal og legg den i glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg