onsdag 30. desember 2015

Soverom farge

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Sengegavelen i skinn er fra danske byThornam.


Stenersen, styling Hege Barnholt.

Trenger du tips til et lite soverom ? Dette soverommet er innredet med varme farger , et mykt teppe, og en stor sengegavl. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt.


Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over. Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.

Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Få inn eller skift gardiner på soverommet ! Det tilfører massevis av materialitet og rommet blir enda bedre å være i! Du kan også bruke gardiner som romdeler! Orange er livsgledens farge , og ifølge Steinbo, riktig farge hvis du er ute etter romantisk sex.


Rødt, derimot, spriter opp med mer lidenskap på soverommet , mens fiolett er fargen for den eventyrlystne. Disse fargene er jo ikke sovefarger, men som Steinbo påpeker, er det ikke all verdens som skal til. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet.


På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Fine farger , nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Når vi snakker om hvilke farger som er bra å male soverommet i og som hjelper til med en bedre nattesøvn, så er det ingen klar fasit. Men det er helt klart noen fargevalg som er bedre enn andre – og enkelte du klart bør unngå.


Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt. Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet. Det finnes farger man bør unngå.


Som rødt, hvitt og sterke gulfarger. På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus. Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge ­sette rommet.


Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen. Høstens store interiørtrend med mørkere og dunklere vegger passer utmerket også på soverom. Soverom kan godt males i mørkere farger på alle fire vegger.


Det tåler en mørkere fargeskala enn mange andre rom, sier. Alt du trenger til soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg