tirsdag 1. desember 2015

Gjøco maling test

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Herregård Maximal har full score på alle tester.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Gjemnes- maling best i skandinavia- test. Hurtigtørkende og lange vedlikeholdsintervaller. I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling.


Er fortsatt så forbanna at jeg ikke har orket å stramme opp dama, men jeg må jo fortelle henne at hun ikke må anbefale drittmaling fremfor god maling. Jeg driter i prisen da det ikke er noe tema, men å måtte male tre strøk fremfor ett er et stort tema. Er ikke så gøy å male spisestue.


Gjøco maling test

Test : Her er den bedste vægmaling. TO ÅR MED TEST : Miljøsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Folksams malingsekspert Stefan Hjort i rapporten. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.


TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Og når det gjelder kroner, så er det INGEN samsvar mellom pris og kvalitet. Les tester og omtaler før du kjøper. Jeg har malt med både lady, sens, gjøco , infra og butinox for å nevne noen. Det jeg er mest fornøyd med er gjøco og infra (infra er laget av gjøco for coop).


Så jeg anbefaler og foretrekker gjøco foran lady. Men det sagt, invister i det beste hva angår ruller og pensler, det nytter ikke å finne en bra maling om urstyret er rævva. Kan en vannløselig maling holde i vårt klima, og hvordan er de egentlig å arbeide med?


Vi i Villa har tatt for seg to av variantene som finnes i handelen for å se hvordan de fungerer i praksis. Dette er ingen fullverdig test som gir svar på alle spørsmål i forhold til slitasje og holdbarhet, men en ren brukserfaring ved førstegangs påføring. Hvilken maling holder seg best over tid? Vi bryr oss om ditt personvern. Stor test av husmaling.


Gjøco maling test

Rett etter påføring av beisen ble alle sår og kvister tilsynelatende dekket, men etter en hard vinter er det lettere å se at det finnes problemområder som ikke er like lette å takle. Gjøco håndterer kvister bra. Den er svært vannavvisende og har den beste værbestandighet samtidig som den beskytter treet totalt mot UV-bestråling og er tilsatt sopp- og algedreper. Gammel linoljemaling vil blære dersom den overmales med annen maling , derfor fortsetter mange å bruke det på hus som har det fra før. Beckers, som altså fikk to av sine malinger vurdert som Godt valg, fikk også fire maling -varianter i klassen Anbefales ikke.


Du har billig billig maling og du har litt rimligere maling. Ja, som konsument kan man lita på vårt färgtest. Vårt test är gjort utifrån den standard som färgbranschen tagit fram för att testa färger.


Sedan kan vi aldrig garantera en färgs hållbarhet på just en enskild konsuments hus då vi inte vet hur underlaget sett ut eller hur förutsättningarna är just med det huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg