tirsdag 29. desember 2015

Lindebjerg skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør!


Vores designs er klassisk og tidløst og forfinet ned til mindste detalje. En kombination, der kendetegner det skandinaviske møbeldesign og varer i generationer. Skapet er en veldig spesiell møbel som kombinerer det vakre og praktiske, og skaper en stilig fokus på de utstilte ting.


Allti hvitt på insiden.

De harsom mål at kvaliteten er høy, og håndverket er bra. Derfor har vi valgt å ha skap laget av edle furu. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Annas Rom er en nydelig butikk på Langenes i Søgne kommune (ca km fra Kristiansand). Skapet blir fraktet direkte fra leverandør i Danmark til kantsten for å unngå skade ved mellomledd.


Drop eames Eilersen fritz hansen lindebjerg Naver northernlighting ro silentgliss Sofa Spisebord Spisestol Vitra weba Velkommen til LØWINI Vi prosjekterer, designer og bygger butikker, kontorer, kafeer og restauranter over hele landet. God dekorasjon vil føler sin beboere til en lykkeligere person. Stue dekorere kan gjøres nesten alle medlemmer av familien de tilpasset på design av de huset.


Et elegant og tidløst eksempel på god nordisk design. Skapet i grått har eg sett på før,rett og slett nydeligt:)) Ha en fin helg! Personlig liker jeg å bruke bøker når jeg setter opp stilleben.


De klassiske skapene har stramme, rene linjer og et enkelt uttrykk som er veldig typisk for de nordiske landene. Vitrinskåpet ger en vacker inramning åt böcker, konstföremål mm. Vitrinskåpet är designat i Danmark. Lindebjerg design vitrinskåp VHögt vitrinskåp med två dörrar. Formgivare: Mona Henriksen.


Småskalig produktion i massivt trä, ytan har vacker ådring. Interiörens färg är vit. Alla skåp är gjorda av högkvalitativa material, där den fina trästrukturen gifter sig perfekt med den målade ytan som går att välja i fyra sobra färger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg