onsdag 28. desember 2016

Betongfat

Støp dine egne fat i betong, en meget morsom hobby å holde på med. Her har vi brukt et gammelt fat i sølvplett, snudd det opp ned og lagt et lag med betong over. Til det runde fatet har vi penslet en blondeduk med matolje, lagt på et plastlokk og så fylt på et lag med betong over. Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Så här kommer en bildregn med fina.


Vi er to damer som har gjort betongarbeid til vår hobby.

Vi lager ulike produkter i betong og glass. SOFIES VILLA NETSHOP. Betongfat til dekorasjon både inne og ute. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Interiøret er en viktig del av uttrykket ute som inne.


Vi har latt oss inspirere av sydlandsk stemning og frodige botaniske oaser denne sommeren. Rull sammen en liten kurv av Fimoleire eller lignende. La herde over natten, evt puss lett og monter sammen med kakefathåndtaket.


Här har vi gjutit sommarens vackraste betongfat av gamla silverbrickor.

Det finns två sätt att gå tillväga, om du blandar ihop finbetongen lite tjockare så kan du vända brickan med undersidan uppåt, sen kan du helt enkelt klappa på betongen med en spade och göra en valfri tjock undersida. TRAPP er inspirert av trappetrinn og grafiske mønstre. Fatet er langt og smalt og hviler på en liten sokkel som gir det et svevende uttrykk. Det blir nok veldig koselig. KURS I BETONGFAT Har du lyst til å lage ditt eget betongfat ? Du får med deg to fat du selv har laget og vil være veldig stolt av.


Du vil lære hvordan du blander, armerer og støper fatene dine. Jeg har mulighet for å tilpasse datoer. You must be logged in to post a review. Du liker kanskje ogs. Fyll i feltene nedenfor og trykk på Lagre.


Din vurdering vil da bli publisert for alle kunder. Vi forbeholder oss retten til å ta bort vurderinger med innhold som. Vintage betongfat , løv. Herlig fat i antikkpatinert betong, diameter 36cm NB Skal ikke står ute.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Pent betongfat fra Affari.

Fatet passer perfekt til beplantning eller andre dekorasjoner. Skjær av stilken inne ved bladet, og legg rabarbrabladet med baksiden opp på sandhaugen. Lag en stilig klokke av et fat!


Pass tiden med en kul og trendy klokke som ingen har maken til. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för betongfat. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från.


Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet. Farge og duft Dyp kald rød. Smak Fyldig med god og leskende mørk frukt, det reduktive preger også smaken, god.


Vattenbad Ett fat eller en kruka i betong är tåligare än vad man kan tro. Du kan ha dem ute året om, utan att de spricker eller förstörs. Prosjektet bar preg av litt hastverk (rart med det!). Det hele endte med at jeg ikke fikk fatet opp fra formen og et sendebrett med betong havnet i bosset.


Heldigvis er finnes det betongfat til salgs i butikker, så nå kan jeg glede meg over et røft og stilig lysfat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg