tirsdag 15. desember 2015

Antikke lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff.

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Med eksklusive materialer som antikk messing, opalglass, scavoglass eller håndmalt glass i beroligende jordfarger, oppfyller antikke taklamper ethvert individuelt og stilistiske ønske. Det enkelte opplyste rommet skinner i et nytt lys med gammeldags manér. Flere antikke og klassiske lamper finner du også i kategoriene: Pendellamper Klassisk.


Messing, opalt glass og myke former er gjennomgående elementer i disse antikk-inspirerte lampene. Om du er glad i den gammeldagse stilen som oser av eleganse vil lamper med et antikt design passe fint inn. Ekte vintage fra Auksjon?


Hva som skjuler seg bak dette begrepet og hvordan helt nye pendellamper kan virke antikke skal vi forklare i denne rådgiveren.

Hva kjennetegner den antikke stilen? Den antikke stilen er det motsatte av den minimalistiske stilen. Det er ikke det at den ryddige og rettlinjede minimalismen ikke er imponerende. Meget mere end en tilfældig gammel lampe.


Hos Fil de Fer udvælger vi de antikke lamper ud fra deres unikke design og udtryk – og ud fra den historie og personlighe som de har med sig. Vi tror nemlig på, at de gamle lamper ikke bare skal opfylde et rent funktionelt formål, men i høj grad også et æstetisk. Anden loftslampe, Opfindsomme lamper af Genbrugsmaterialer. Cykel- lampe lavet af fælge, nav og bremseskive (mountainbike,citybike,barnecykel og ryttercykel) monteret med special-pære som koster 80kr (kan evt gå ned i pris, hvis der foretrækkes en alm. pære) Gammeldags hånd-boremaskine med lampeskærm af bageform og ophæng af heste-bidsel. NOK til 72-NOK på auksjoner i denne kategorien.


Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje. Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro. Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss.


Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. I snart år har jeg opkøbt og solgt antikke og gamle møbler, lamper , malerier, kunst og masser af andet indbo, fortrinsvis fra det syddanske opland. Derfor kan jeg tilbyde et bredt sortiment af egnens kulturarv.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Dette præger også designstilen i vores udvalg, og du kan finde både industrielle møbler, lamper og lys samt plakater i vores sortiment. Uanset om du ingen kendskab har til vintage-designs eller har en stor interesse og viden inden for området, er vores butik et besøg værd.

Vi elsker nemlig en snak om produkternes historie. Miljøaspektet er viktig og når du i tillegg til å spare miljøet kan finne noe unikt til hjemmet ditt for en rimelig penge, så er det vel ingen tvil ? Antikke møbler, Torget. Gå til søk Gå til resultat.


Vi ønsker dig held og lykke med at gennemse vores sortiment. Glasset skyggen beskyttet flammen og hjalp lampen å brenne lysere. Gjennom årene, som belysning materialer endret, nyanser glass lampe forandret, også.


Køb og sælg nye, brugte og antikke lamper på Lauritz. Lille retro lampe af kobber med hvid plastskærm og baldakin af kobber også beregnet til en længere ledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg