fredag 25. desember 2015

Gulvolje

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn gulvolje hvis du ser nå.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Oljen gir en vakker lød og fargespill. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett.

Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre For å bruke coop. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Naturlig overflate, den beste beskyttelse med Osmo Hardvoksolje.


Når tre brukes innendørs (feks gulv, møbler og leker) kan det bli utsatt for stor slitasje. Farget gulvolje er et fint produkt for å gi gulvet den fargen man ønsker. I motsetning til beis, som må etterbehandles med klar olje eller lakk, får man ved hjelp av en farget olje både farge og beskyttelse til gulvet i én operasjon. Hva kan du forvente av et gulv behandlet med gulvolje ? Når du går barbent på et oljet gulv vil du straks skjønne hva jeg mener.


Du går på tre, ikke på voks eller plast – det er en forskjell. Gulvolje kommer i mange ulike farger. Hard voksolje for tregulv Produktet for “grønne” bygg.


Inneholder mer enn tørrstoffer. Et naturlig produkt som er basert på naturlige oljer og vokser. Produktet er også utviklet med tanke på å minimalisere gulningen som er så karakteristisk for disse produktene.


Vi kom frem til at gulvolje av typen Hvit var det beste for oss.

Fordelen med olje er at man får en ekte, matt og deilig overflate, og med hvitpigment i holder det nyslipte gulvet seg lyst og fint lenge. Med olje kan man også lettere reparere gulvet med fuktighet hvis det skulle komme riper eller hakk. OXAN GULVOLJE påføres.


På tregulv tynnes første strøk med JOTUN WHITE SPIRIT. Må påføres i tynne strøk. La oljen tørke godt mellom hvert strøk. Brukes som støvbinder på betonggulv. Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp.


Pussetørr etter timer og klar til evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg