tirsdag 8. desember 2015

Bloomingville hylle

Bloomingville hylle

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Bloomingville Hylle - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn dine favoritter hos Ellos nå!


Bloomingville hylle

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her finner du alt fra hyller, lamper, servise og annen innredning med en blanding av skandinavisk stil og reproduksjoner fra fortiden, inspirert av fransk vintage.


MYroom JOY Vegghylle, Hvit. FORM Living Hylle U-Shape, Rosa. En lekker og elegant bokhylle, i en slank design som passer inn overalt. Hyllen er formet som en luftig sky, og passer perfekt til oppbevaring av pyntegjenstander og.


Hylleplatene er av MDF og hylle -sidene er av metall. Er du ute etter å bo pent, sitte godt eller ha praktiske oppbevaringsmuligheter? Oppbevaring til lave priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Hyllen har to etasjer av stødig tre som rommer mye.


En flott og praktisk liten innredningsdetalj som passer i ethvert rom. Mål: Lx Hx Bcm. Materiale: metall, tre.


Bloomingville hylle

I årenes løp har merkevaren hatt ett enhetlig mål for øyet: Å tilby gledelige påfunn for hverdagsdesignerne. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Eller hvorfor ikke skape ditt eget hyllesystem ved å kombinere flere hyller?


Den er laget i tre og har en trendy halvmåneform. Velg mellom forskjellige farger. Lekker hylle i MDF med rammer i metall.


Man kan enkelt justere selv hvor man vil plassere hyllene på rammen. Specs: Grå, Natur, Tre, Høyde 80cm, Bredde. Hyllen er malt i stilrent hvitt og har plass til for eksempel bøker, leker eller pynteting. Et morsomt og lekent innslag i som løfter barnerommet. Hyller, speil,såpepumper, toalettbørster og mye mer.


Produkter i forskjellige overflater og farger som gull, messing og matt sort. Ja, det skjer titt og ofte at du vil ønske å legge noe på hyllen. Eller at du trenger en knagg å henge det på. Hva er vel bedre enn å gjøre. Ei hylle kan fortelle mye om deg.


Bloomingville hylle

Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer? Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Møblene gir boligen et ekslusivt designløft uten å ruinere deg - en kombinasjon som har falt i smak og skapt stor suksess for designbrandet.


Ta en kikk på deres fantastiske univers med alt fra puter til lekre spisebord og stoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg