torsdag 3. desember 2015

Antiskli maling

Antiskli maling

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Etter at de nødvendige grunningstrøkene er påført, kan denne malingen benyttes på treverk, glassfiber, stål og aluminiumsflater. Rør malingen omhyggelig før og under bruk. Bruk rulle, denne gir et jevnere lag enn om du benytter pensel. Meget gode antiskli egenskaper. Antiskli Multifarge har bedre antiskli egenskaper enn konkurerende produkter, som feks.


Et alternativ er sklisikringspulver som blandes med maling eller lakk, for eksempel Beckers Antisklimiddel. På malte overflater må løs maling fjernes og overflaten renses. Det er meget viktig å røre boksen godt både før og under påføring for å sikre at silikatene er jevnt fordelt i lakken.


Antiskli maling

Han anbefaler å lime teppet godt til opptrinn og inntrinn. Sklisikring påføres underlaget med pensel eller rull beregnet for lakk. LECA SAFE ANTISKLI L Med Leca Safe kan man på en miljøvennlig, enkel og effektiv måte løse problemer med glatte veier og plasser.


Leca Safe er sortert og knust lettklinker i størrelsen 5-mm, som er velegnet til å sikre store og små plasser og veier. Det finnes transparet maling som man kan påføre. Penguin Yachting har noe som heter antiskli , båtbutikk neste.


Antiskli maling

Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit. Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken farge dere har, og om dere har bilde. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Alle overflater må være rene og tørre før påføring. Fjern all maling , rust og urenheter, samt olje, smuss og voks.


Porøse overflater som betong og tre bør primes med ikke-metall-primer. Metalloverflater bør primes med metall-primer. Ny betong bør være minimum uker gammel før påføring.


Det er viktig at all løs maling , malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.


Antiskli maling

Antiskli Flis er et overflateaktivt stoff, som reagerer på overflatene til bla. Det danner seg usynlige fibere på flatene som blir behandlet. Epoxy sørger for permanent tetting av lekkasjer i mur og betong, samt riktig forbehandling for å forhindre fremtidige fuktskader. Leca Safe Antiskli liter Leca Safe Antiskli er knuste Leca kuler som er et glimrende porøst strømiddel som fester seg til isen på glatte gangveier, trapper og oppkjørsler. Dersom det blir mildvær på dagen, og kaldt igjen på natten, vil Leca Safe flyte på toppe, og feste seg i is-skorpen.


Gummiert teppeunderlag. Forhindrer skli-ulykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg