fredag 25. desember 2015

Alba glass magnor

Alba glass magnor

Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør.


Alba glass magnor

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Magnor glassverk historisk i Norge.


Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig” – selv til de aller største anledningene. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Alba glass magnor

Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alba er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig” – selv til de aller største anledningene. Inspirasjonen har Teresa Bergerud hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dekoren Antikk er brukt på gamle glass som Trygve og Excellent.


Bli den første som omtaler dette produktet. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Alba Fine Line er designet av norske Theresa Bergerud og har blitt godt kjent gjennom kjente TV-serier som Hver gang vi møtes på TV2. Theresa formga glassene med en moderne tolkning av klassiske håndslepne dekorer, og Alba Fine Line er en vinglasserie ment for de store anledningene og de fine hverdagene.


Det beste innen gave-, interiør-, og kjøkkenartikler. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Alba glassene vaskes i maskin på vanlig måte på program for glass og med vanlig mengde oppvaskmiddel. De bør ikke stå for tett for å unngå at de slår mot.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Rødvinsglass, Alba ,. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


ALBA time #128155; det er lørdag kveld og vi koser oss! ALBA er luksuriøse - munnblåste og håndslipte. I kveld ser du glassene på TVi Hver Gang Vi møtes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg