tirsdag 29. desember 2015

Avisholder vegg

Avisholder vegg

Vi har stort utvalg av avisstativ til gode priser. Kjøp enkelt med fri frakt. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Avisholder vegg

Rydd opp i bunken med aviser og magasiner med en magasinholder. Magasinholder til å feste på veggen, avisholdere i forskjellige materialer. Stor magasinholder til vegg i messing med råtøffe tredetaljer.


Denne har plass til mange magasiner eller papirer og de står støtt. Solid og holdbar avisholder til å henge på vegg , til display av aviser. Lukk Har du glemt passordet ditt? Skriv inn e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.


Avisholder vegg

Brosjyrestativ for bor gulv eller vegg ? Når vi beveger oss mer og mer mot en digital verden kan man tenke at det ikke lenger er behov for trykte kataloger og brosjyrer. Men trykt markedsføring i form av en brosjyre, avis, katalog eller lignende er fremdeles en fin måte å holde bedriften og produktene fremme i kundens bevissthet. På utkikk etter en magnettavle å henge opp papirer på eller en magasinholder til aviser og blader? Sjekk ut utvalget vårt av papir- og medieoppbevaring på IKEA.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. I denne kategorien finner du både moderne og klassiske avisholdere og avisstativ. Vi har avisholdere som du enten kan henge på veggen eller sette på gulvet ved siden av lenestolen.


Avisholder vegg

En avisholder er en lekker innredningsdetalj, både med og uten aviser i. Helst i børstet stål, men ikke et must. Har bare funnet en svart på Black design, men hadde ikke. Flott brosjyrestativ med plass for stk brosjyrer i format A4.


Avisstativ Agenda vegg. Selve stativet er laget i aluminium med matt eloksert look. Rett og slett knalltøft! Bestillingvare, ta kontakt for leveringstid. Velg fra et bredt sortiment.


Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Bladholder - magasinholder - avisholder i metall, til vegg. Prisen er å forstå pr stk inklusiv mva, om ikke annet er oppgitt i annonseteksten. Du kan finne alt fra elkomponenter og ventilasjon til vinduer, takpaneler, arbeidsverktøy og klær hos oss. Design Bazaar er en livsstilsbutikk på nett med hovedfokus på interiørvarer og klær fra velkjente leverandører og skandinaviske designere.


Fremstilt i cremefarget metall. Ta godt vare på alt du eier med oppbevaring fra Bohus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg