fredag 6. januar 2017

Best i test utendørsmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.


TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.

Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Selskapet er kjent for sine mange og grundige tester, og det er femte gang Folksam setter søkelyset på utendørsmalinger. Men mens produsentene gjerne snakker om utviklet teknologi og forbedringer, fastslår Folksam at årets test viser en dårligere kvalitet enn noen gang. Maling er en dekkende behandling for treverk.


All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år.

Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Utendørsmaling , Bergen Malingfabrikk.


Best mulig sluttresultat oppnår du med gode produkter fra noen av de viktigste og mest kjente leverandørene,. Våren har meldt sin ankomst, og det er på tide å gjøre huset klart for utesesongen. Her er alt du trenger å vite for å bli en ekspert på utendørsmaling ! Hva skjedde med å bo i det gule huset i gata? Vi har blitt altfor uniforme, og velger som naboen. Optimal ble det konkludert med at ikke burde brukes utvendig pga liten holdbarhet mot svertesopp.


Jotun bestrider testen, men alle andre produktene tålte de påførte soppene. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Men hvordan kan du vite hvilke malingsprodukter som er best for ditt hus?

Test av utendørsmaling Uavhengige testresultater er ofte en god indikator på malingens kvalitet. I tillegg pleier alle malingsprodusenter å gjennomføre tester for å utvikle produkter som er best mulig. Test av vannbasert maling Test av vannløselig maling Hvilke maling er best til panelet eller dørene?


Vi har testet fire vannløselige malinger fra de. Ta en titt på vårt store utvalg for å finne det hjelpemiddelet som passer best til ditt maleprosjekt. Med godt utstyr og pågangsmot er det ingen vits å leie inn malere.


Vi gjør vårt beste med å legge til rette for at du skal klare å gjøre ting selv. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


Rustas telys er best i test. Forbrukerprogrammet Plus på SVi Sverige har testet seks ulike stearinbaserte telys fra kjente svenske merkevarer og konstantert store forskjeller mellom de ulike merkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg