onsdag 6. januar 2016

Bildevegg inspirasjon

Hvordan du lager en fin bildevegg. Det krever litt arbeid når du skal skape din egen bildevegg , men vi lover at det er verdt innsatsen! For å gjøre arbeidet enklere og morsommere har vi gitt våre beste tips for et godt resultat og gjøre prosessen mindre komplisert. Se vår guide for å lage din egen bildevegg her.


Bildevegg – inspirasjon og tips!

Her finner du inspirasjon og tips for en vellykket bildevegg ! Våre ferdige pakker er satt sammen for deg som vil ha et vakkert konsept med bilder som på forskjellige måter tilfører noe ekstra når de kombineres. Inspirasjon og tips til å lage bildevegger og collageog collage med plakater og posters på bildet gjennom et enkelt klikk. Trenger du tips til hvordan du kan lage din bildevegg , kan du bla gjennom våre inspirasjonsrom og interiørstiler.


Alt er lov når det gjelder å henge opp bilder. Les videre for å få inspirasjon til hvordan du kan lage din egen bildevegg. La kreativiteten styre.


Det kan være vanskelig å matche plakater, så her har vi samlet en masse inspirasjon til hvordan du setter plakater sammen.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev. Motta de seneste nyhetene, flotte tilbudene og imponerende interiørdesigns tips! INSPIRASJON – INTERIØR TIL STUEN. Soverommet er hjemmets trygge havn og stedet hvor du henter deg inn igjen.


Finn bilder til soverommet som gir deg energi. Bla gjennom bildekombinasjonene, og bli inspirert av plakatene som vi synes passer perfekt på soverommet. På soverommet er det populært med interiør som skaper ro og harmoni. Les vår veiledning: slik lager du en bildevegg. Men før du slår den første spikeren i veggen, er det en god idé å ha en plan for hvordan bildene skal plasseres i forhold til hverandre.


Her får du våre beste tips til hvordan du skaper en bildevegg. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.


Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Vi i fotoknudsen ønsker å dele Linda sine bilder til inspirasjon for andre som er opptatt av personlig interiør. Linda Bjerrang forteller følgende om hvordan hun har valgt å dekorere interiøret i sitt hjeDet vi har på veggene representerer alle oss som bor her.

En bildevegg i hjertet av stuen. En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom. Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende. Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev!


Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Det er utallige måter og lage en bildevegg på, både når det gjelder oppsett og innhold. For alt er riktig, så lenge DU liker den selv. Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet.


På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om. Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Borrelås oppheng og kryss-laser er to viktige hjelpemiddel når jeg skal lage bildevegg.


Da vet jeg med sikkerhet at opphenget blir rett. Og om noe skulle måtte flyttes på er det veldig enkelt når man bruker desse opphengene. Da slipper man hull i veggen, og de lager ingen spor på maling eller tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg