tirsdag 1. desember 2015

Jotun farvekart

Jotun farvekart

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Jotun farvekart

Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.


Jotun farvekart

Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Når Jotun lanserer nytt fargekart , står interiørfrelste nordmenn klare med malekosten.


Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å utvikle malingsfarger som treffer rett på trenden. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos.


Den er moderne, samtidig som den har et snev av tidligere tider over seg. Og som man ser – den passer utmerket til blå nyanser. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Velkommen til Jotun Fargechips! Logg inn med ditt Jotun kundenummer og passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg