fredag 4. desember 2015

Jotun shiny

Finn laveste nettpris her. Vask med BoatWash og skyll grundig med ferskvann. Påfør Shiny med myk klut. Flaten kan vaskes etter timer.


Shiny må ikke brukes på varme flater eller i direkte sollys. Både Boatwash og Shiny er altså gode produkter å ha liggende i båten for raskt og enkelt vedlikehol enten du ligger i havn eller ute på øya og har en stund til overs!

For fler vedlikeholdtips til båten, se her. En vokspolish basert på en kombinasjon av poleringmiddel og syntetisk voks. Vokspolish - rens og beskyttelse i ett.


Poleringsvoksen er god til å. Shiny er en vokspolish basert på en kombinasjon av fint polermiddel og syntetisk voks. Vasker, polerer og beskytter flaten i. Shiny polervoks er basert på høykvalitets polish og syntetisk voks. Brukes på gelcoat og flater som.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Nå er det slik at jeg har ferdigpolert båt, men jeg fant ut at jeg måtte. Legger ikke igjen en lett synlig film før avpolering. Er dermed litt vanskelig å polere av. Ingen merkbar forskjell på hånd og maskinpolering.


Funker ikke på fenderlist. Jotun vokspolish Shiny 0. Må jeg bruke polish etter at jeg har brukt rubbing? Det vanligste er LADY Supreme Finish halvblank men se også på silkematt. Søk etter jotun på Kelkoo. Sammenlign tilbud på jotun fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Malingssystemet har vist sin styrke på alle verdenshav. Følg bruksanvisningene nøye, så får du et problemfritt båthold. Konsernet er fremdeles i familien Gleditsch´ besittelse, med en eierandel på 5. Alt av maling, lakk og olje får du på BAUHAUS.


Vi flytter nå Båtpleiekongen inn til Bilpleiekongen. På denne måten vil vi kunne gi deg et bredere utvalg av alt du måtte trenge til båtpuss, stell og. Produktet er kun tilgjengelig i varehus.

Lett rens for nyere overflater. Egnet for maskin- og håndpolering. Marine Polish er en flytende polish spesielt utviklet for enkelt vedlikehold. For vedlikehold gjennom sesongen anbefaler vi vokspolishen Shiny. Det er et meget godt valg for lett rens og få tilbake litt glans, samtidig som den gir litt beskyttelse for resten av sesongen.


Har du spørsmål om hvordan du skal gå frem? Vaxpolish baserat på en kombination av fint polermedel och syntetiskt vax. Används på gelcoat och ytor som är behandlade med två-komponent lackfärg.


Tvätta med Boat Wash och skölj noga med färskvatten. Påför Shiny med mjuk trasa. Flere jotun maling internet firmaer annoncerer dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men husk at det er underforstået at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne med jotun maling ekspederet før logistikpersonalet får fri.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg