onsdag 9. desember 2015

Europris markise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn Terrassemarkiser Billig. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Markise med motor Grå,.


Kan brukes også som et tak til å sitte under hvis det regner og vil kunne utvide tiden du kan sitte ute i de lyse sommerkvelder.

Leveres med helkassett, motor med fjernkontroll og sveiv for å trekke markisen utover eller innover. Leveres med universalbrakett for montering i tak eller vegg og sveiv for å trekke markisen utover eller innover. Den har kraftig grå epoxybelagt aluminiumsramme og grå duk. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her.


En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert.

Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Noen som vet om veggfestene på den markisen fra Europris er helt i endene? Jeg har en vegg på som jeg gjerne skulle hatt en billig markise på, så er ikke krise om den stikker ut 8cm på hver siden så lenge ikke festene sitter der da? Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene.


Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater. Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Trenger du ny markise ? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Legg til postkode for pris. Les hvordan du enkelt vedlikeholder markisen. Dette er en videreutvikling og forbedring fra wire, som ble brukt tidligere. Denne markisen kan bruke markisemotor med fjernkontroll, som enkelt lar deg regulere markisen slik du ønsker deg.


En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem.


En robust markise med pent design.

Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen. Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg