torsdag 24. desember 2015

Design veggur

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.

Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret.


Med sin delikate og rene design passer denne både på kjøkkenet, i stuen og på kontoret. Reproduksjon av George Nelson Ball klokke rød Tre malt baller på en metallramme med en høy kvalitet kvarts bevegelse, Funky Stue, veggur. Denne klokken finnes også i andre farger og former, og har et tidløst design , så den alltid passer inn.


Se også Karlsson Big Time Med Tall, som har et design som bare blir mer og mer populært.

Day er en minimalistisk og elegant veggklokke, designet av Simon Legald. Veggklokke, Day i lys grå, fra Normann Copenhagen. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design , og passer inn i de fleste interiør.


Trenger du et nytt veggur eller kanskje du bare vil friske opp innredningen hjemme? På denne siden finner du vårt utvalg av forskjellige klokker som kan pryde veggen hjemme hos deg. Et veggur er ikke bare en klokke men også i høy grad en del av interiøret. Hos Chilli finner du Klokker i høy kvalitet til god pris – fra 4kr. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Knagger, knaggrekker, skohyller m. Men faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av hjem. Legg vekk mobilen og ta tiden tilbake med en ordentlig klokke rundt armen. Vi har et stort utvalg kvalitetsklokker fra Mondaine og Georg Jensen. Vi har resultater for Antikk veggur selges til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Her finner du veggur og klokker som hjelper deg med nettopp det! Handle Skandinavisk interiør og design online.

Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Viserne stilles med hjulene på baksiden av klokkemekanismen. Hvis du tar direkte på viserne når du stiller klokken så kan du ødelegge urverket.


Alle våre klokker bruker batteri. Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg