mandag 28. desember 2015

Grå blå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule.

En gråblå farge som ikke er fult så grålig som Skyggeblå. Denn vil oppleves som behagelig og blå. Dette er nok en stor favoritt hos meg. Den ultimate blåtone. Se den inntil både beige og grå farger.


Tøff som en mørkere innslag på et blått barnerom er den og! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Skal du male trepanel, så bør du benytte maling spesielt egnet for dette formålet.


Specialfarver for vandig epoxymaling kan udføres på bestilling. Minimumsordre er her 6kg. Bruk maling og farge for å bevare klassiske detaljer, og løft fram husets opprinnelige skjønnhet, eller for å skape et mer moderne uttrykk. Med riktig maling og verktøy kan du oppnå et personlig resultat som holder lenge.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Ifølge Klæboe hos Jotun beveger de litt mer fargevågale seg mot den grå-blå -fargepaletten, fordi disse fargene oppleves litt kjølige og røffe. De står også flott til materialer som stein og betong. Eksempel på slike fargetoner er Sink, Byge og Stengrå.


Tips når du skal male huset. Før du kjøper maling til hele huset anbefales det at du tester fargen. Mal en prøve på hjørnet av huset, da ser du enklest hvordan den tar seg ut i forhold til omgivelsene.


Mal oppstrøksprøver FØR du kjøper inn maling.

Da unngår du overraskelser når fargen kommer opp på veggen, anbefaler Mari Andersen Rosenberg hos Ifi. Mal gjerne en stor plate du kan flytte rundt på, så ser du hvordan fargen endrer seg på ulike steder i rommet, råder hun. Derfra kan du nemlig plukke opp fargene fra tapetet og bruke i resten av interiøret, som de malte veggene. Og ekspertenes råd er å alltid starte med å velge tapet før maling. Er fasadefargen din gyllen og lun i tonen, er sjansen for at den fungerer best sammen med gylne og lune terrassebeisfarger stor.


En kjølig, grå terrasse kan fort oppfattes som blå og kald ut inntil en lun fasadefarge, mens den inntil mørkere grå hus eller kjølige gråblå farger er prikken over i’en. Velkommen til en fantastisk verden av tapet, fototapet, maling , gardinstoff og møbelstoff. Vi som jobber i Tapetgalleriet anser oss som utrolige heldige. Det ser gjerne møkkete ut.


Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg