tirsdag 29. desember 2015

Eksklusive sengetepper

Eksklusive sengetepper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Kjøp sengetepper hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på.


Handle trygt på jotex. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Hvilken deilig luksus er det ikke å legge et pent sengeteppe over sengen, og vips så er den oppredd. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt.


Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende. Når du skal handle sengetepper hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme. Sengetepper og andre ting som ikke må prøves er praktisk å handle på nett.


Skulle du velge feil er det dagers åpent kjøp i nettbutikken. Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale. Nedenfor finner du vårt store utvalg sengetepper i ulike farger, stoffer og mønstre. Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive , trendy og innovative interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem. Hvis du har flere, kan du bytte dem ut etter sesong, og for eksempel bruke et tykt, vattert teppe om vinteren og en lettere variant om sommeren.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Kaster du et sengeteppe henover sengetøyet, ser det straks mer ordentlig og ryddig ut.


Legger til du så også et par lekre, myke puter oppå til pynt, så har du et samlingspunkt i rommet som fungerer virkelig fint. Oppdag moderne pledd og sengetepper i ulike materialer og farger fra BoConcept. IKEA - INDIRA, Sengeteppe, mørk blå, Dette sengeteppet i vevd bomull, pynter senga og gir ekstra varme og komfort.


Eksklusive sengetepper

Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller. Sengeteppene kan kjøpes separat, men vi tilbyr òg sett med sengeteppe og matchende puter. Kommer med et nydelig og dekorativt mønster som passer til de fleste interiørstiler.


Match gjerne med Lucca hotell-putevar i 70x100cm. Kan vaskes i maskin på 30°. Besøk vår nettbutikk og se vårt store utvalg av interiør, salongbor spisestuestoler, senger og mer.


Eksklusive sengetepper

Eksklusive møbler på nett til overkommelig pris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg