onsdag 30. desember 2015

Holmegaard cocoon

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Design Peter Svarrer.


Levering 2-hverdage.

Vanlig pris: kr 3900. Special Price kr 3315. Peter Svarrer skapte Cocoon -vasen med ønsket om å skape en form som reflekterer og fanger lyset på den spesielle måten som bare glass kan. Den nye hvite Cocoon -skålen finnes i to størrelser.


Skålen er som resten av serien munnblåst og står flott på middagsbordet til tilbehør eller som snackskål til velkomstdrinken. Til jul er den snøhvite skålen opplagt til servering av hjemmebakte småkaker, konfekt og nøtter. Server velkomstsnacks og andre fristelser i en munnblåst klassiker.

Vakker som et kjølig enkelt innslag i den skandinaviske borddekkingen. Han ville skape en vase med en form som fanget og reflekterte lyset, og resultatet kunne ikke blitt bedre! De funksjonelle vasene finnes i flere størrelser, slik at du har den perfekte vasen til så og si alle buketter.


Cocoon -serien har blitt en moderne klassiker med sin buede form som passer inn i et hvert hjem. Skålen passer fint til tilbehør på middagsbordet eller som godteskål på lørdagskvelden. Bruk dem til å pynte i vinduskarmen sammen med lysestaker fra serien – eller til krydderurter på kjøkkenet.


Blomsterpotten i serien finnes også i en større størrelse på 1cm. Les tester og omtaler før du kjøper. Tåler ikke opvaskemaskine. SOLGT) Prisen er fast.


JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tilfør lidt af tidens farvetendenser med enkle designstatements i dit hjem.


Glasvasen i smoke er et dekorativt designstatement smuk både med og uden blomster og står flot til den stigende tendens til at indrette boligen med råt træ og naturmaterialer. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Holmegaards designvase Cocoon er skabt af designer Peter Svarrer. Den er i flot stand uden skader. Kjøp på nett og få rask levering. Signeret i bunden og med original klistermærke.


Kan sendes for kroner. Finn laveste nettpris her. HOLMEGAARD VASE COCOON HVIT 26CM Cocoon vasen er designet av Petter Svarrer. Vasen er skapt med et ønske om å fange og reflektere lyset på den spesielle måten som bare glass kan. Det tok tre år før formen endelig stod klar, og resultatet har gjort den til en moderne klassiker.


Smuk som et køligt enkelt indslag i den skandinaviske borddækning. Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg