torsdag 10. desember 2015

Folie glass

Folie glass

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Folie glass

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt Folie -skjerming Frosting av vinduer og glassfelt Vindusdekor og profilering Folie med logo, tekst, informasjon m. Vi kan også bistå med foliering av glass i henhold til krav om universell utforming, innvendig og utvendig skilting, print og profilering til messestands, for å nevne noe. Se gjerne bildegalleriet nedenfor for inspirasjon til hvordan både dekorelementer og folie kan benyttes for å friske opp dine omgivelser, eller ta kontakt med oss for mer informasjon om dekor og foliering. Noen velger å dekke hele glassflaten med folie , mens andre velger folie opp til brystningshøyde.


Frostet folie ser omtrent ut som sandblåst glass og kan kombineres med dekorasjon, mønstre, print, eller en sammensatt kombinasjon av disse. Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor.


Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Matter ditt vindu med frostet glass folie.


Folie glass

Folien brukes ofte til å blende vinduer og lignende av hvor du ikke vil at folk skal se inn, men vil fortsatt ha lys inn. Antall play_arrow play_arrow. Ris papir film for dekor og innsynsskjerming. Hindrer innsyn og gir glasset et flott rispapir utseende. Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset.


Folie kan forandre veldig mye, og gjøre din reklameplass helt spesiell og unikt. Et enkelt tiltak som fornyer hverdagen. Viktig: Frostet folie gir beskyttelse mot innsyn både dag og natt. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden. Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Statisk folie kan være greit å bruke om budksapet skal henge i en kort periode.


Våre statiske folier finnes både i hvit og transparent og egner seg best på helt glatte flater, som f. M Artikkelnummer WH-111. Legg til for sammenligning Sammenlign. Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan.


Folie glass

Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. GlassTeam AS utfører alt innen tradisjonell glassmesterarbeid fra kittreparasjoner, speil, interiørglass til store prosjekter med utskifting av glass til vinduer, dører og fasader. GlassTeam AS sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere av oss er autoriserte glass - og fasaderådgivere.


Dette gir et glass med god støyreduksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg