fredag 11. desember 2015

Gridy fungi hylle

Gridy fungi hylle

Gridy Fungi Hylle - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Top Angebote hier bei GigaGünstig!


Bruk den til nøkler i hallen, krydder på kjøkkenet eller kanskje bøker i stuen. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet. Rask levering og personlig service.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Svart, Natur, Tre, Høyde 4. Bruk Fungi hyllen ved siden av sengen, som et dekorativt element i stuen, som krydderhylle på kjøkkenet eller som en hylle på barnerommet med nattlys. Velg mellom ulike størrelser og farger, og bring naturen inn. Enkle og fine vegghyller av tre, inspirert av skogens tresopper, designet av den norske duoen Gridy.


Gridy fungi hylle

Hyllene passer i flere situasjoner både i stua, i gangen, på kjøkkenet eller som nattbord på soverommet. Fåes i tre størrelser i eik, sotet eik eller sortlakkert eik. Vakre småhyller som flere sammen i gruppe er ett flott dekorelement på veggen til små utstillinger.


De kan også fint brukes alene. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser.


Gridy fungi hylle

Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Hyllen i seg selv er minimalistisk og passer svært fint som nattbor hylle til pyntegjenstander eller til gangen for oppbevaring av nøkler og lignende. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Service faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bygg.


Gridy fungi hylle

Ny fungi hylle fra menu, str S: Hx Dx Bcm. Torget Til salgs Møbler og interiør Hyller og kommoder Hyller. In geprüften Shops bestellen! Hyllene er i heltre eik i tre størrelser og tre farger. En vakker hylle som er inspirert av naturen.


Designet av den norske duoen Gridy. Tanken er at hyllen skal minne om soppene som vokser på et tre i skogen. Plasser flere hyller sammen på veggen og fremhev dine vakreste ting. Den passer like bra i kjøkkenet som krydderhylle og i gangen for oppbevaring som i barnerommet for de aller.


Med en skvett humor har designeren utviklet en vakker hylle som er inspirert av naturen. Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg