onsdag 30. desember 2015

Bilderamme digital

Fraktfritt over 3kr. Send bilder raskt og enkelt fra mobilen til bilderammen. Digitale fotorammer er bilderammer som lar deg overføre bildene dine digitalt, for enkel deling med andre.


Se vårt utvalg av digitale fotorammer. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB. Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst.


Fotorammer er et alt mer misvisende navn, da årets modeller har alt fra videoavspilling og pekeskjerm til internett og kamera. Med en digital fotoramme kan du enkelt vise dine digitale bilder. Dra produkter hit for å sammenligne.


Bilderamme digital

Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen. Ekstra stor og høyoppløst skjerm. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter.


Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Takket være en digital bilderamme kan du vise dine dyrebare minner til alle kjere mennesker. Våre digitale bilderemmer som kommer i forskjellige farger passer til enhver interiør og viser bilder av høykvalitet. Glem alle dine eventyr mens du slapper av hjemme eller jobber i kontoret. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former.


Vi har til og med digitale fotorammer for deg som vil ha vekslende bilder. Men om bilderammene i dag er den perfekte gaven til dem som har alt, så sier det seg selv at de ikke kan fortsette å være det. For stadig flere av dem som har alt, har jo nå også en digital bilderamme. Jeg tror salget vil stabilisere seg, kanskje på rundt 150.


Bilderamme digital

Det er veldig mye, men jeg ser ingen nedgang på kort sikt. Det er viktig å tenke på at det finnes mange ulike minnekort på markedet, så det holder ikke at en digital fotoramme kan lese minnekort, de må kunne lese akkurat det minnekortet du benytter i. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Frameo, digital fotoramme Del feriebildene med slekten allerede før du er kommet hjem!


Den digitale fotorammen Frameo med wi-fi-tilkobling tar imot bildene dine – uansett hvor du befinner deg. Rammen har pekeskjerm, og du kan enkelt lage bildefremvisninger rett på skjermen. Tynn digital fotoramme som viser bildefremvisninger på den åtte tommer store skjermen. Kan vise bilder fra SD-kort (opptil GB) eller USB-minne. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Bilderamme digital

Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. De er veldig stilige og tar ikke opp mye plass.


Dette er noe som mange setter pris på. Med et actionkamera på hjelmen, sykkelstyre eller i bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg