mandag 3. juni 2019

Nye tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Dette er nytt av året.


Regnbuefolien skaper overraskende fargeskiftninger i tapetene alt ettersom hvor du står og hvor lyset treffer, forteller Helstad videre.

I de nye tapetkolleksjonene kommer det stadig flere farger. Alt fra kraftig cerise, grønt og blått til gult er representert. Scion tapeter og tekstiler har designet en ny kolleksjon tapeter inspirert av skandinavisk design. Tapet -guide: Her er de beste tapetbutikkene Vær best forberedt når du skal ut å kjøpe ny tapet.


Her får du de beste tipsene til hva du skal tenke på inne du kjøper, hvordan du setter opp og hvem som lager de fineste tapetene. Enkelt og trendy med nye sprayfarger 17. Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye.


Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret.

For den som skal tapetsere selv, er det viktig å merke seg hva tapetet er laget av. Nye fibertapeter oppfører seg annerledes i nærkontakt med lim og fuktighet enn de tradisjonelle papirtapetene gjorde. Rull lim rett på veggen, på med tapetlengden og stryk ut. Men fortsatt lages vakre tapeter av papir.


Originalfargen er blå. Nye Tapeter Hos Tapethuset får vi dagligt nyheder ind på vores side, dem vil du kunne finde her. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


La tapetet sitte hvis. Det vil si at tapetet har et øvre sjikt som kan rives av. Baksiden vil sitte igjen på veggen og danne et godt underlag for videre tapetsering. Grunn med oljebasert heftgrunn og heng opp ny tapet.


Tapet – Danmarks største udvalg af tapet finder du hos Tapetforum. Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen?


Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Det er samtidigt her, at du kan spotte nye trend indenfor vægbeklædning og tapeter. Vi har fingeren på tidens bevægelser og trends indenfor vægbeklædning og rejser en del i Europa for at finde det absolut bedste til Danmark og det øvrige Skandinavien.

Julpyssel med tapet. Tillsammans med fotografen och stylisten Malin Mörner har vi på Boråstapeter tagit fram en serie av härligt julpyssel. Till andra advent visar Malin hur du skapar dekorativa papperskulor av tapet. Med tapeter endrer du farge, stil og stemning i et rom raskt og enkelt.


Skriv inn e-postadressen din så blir et nytt passord generert og sendt til deg. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


Borge tapet som du ikke finner her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg