onsdag 13. februar 2019

Økologisk hus

Går du med en drøm om å bygge bolig? Her får du fire tips på veien. Alle våre produkter er naturlig, økologisk (med svært få unntak), ingen er testet på dyr og mange av produktene er veganske. Trygt for deg og godt for miljøet.


Myrhaug er fra en sjøsamisk familie i Gratangen i Sør-Troms. Når man bygger et hus til tre millioner, mener jeg det er viktig å bidra til en bedre verden, sier Ingeborg Helene Aanonsen.

Helene viser oss rundt på tomten, hvor huset skal stå. Uwe er på jobb hadde ikke anledning til å bli med. Jeg tror det vil bli mer og mer vanlig å tenke økologi når man bygger hus , sier hun. Dette må du tenke på først. Anders Noer Lie og familien bygget et økologisk hus på Bakkan i Kaldfjord.


Charlies Hus er butikken som ønsker å inspirere og glede barn og deres foreldre, ved å omgi seg med vakre og unike ting. Vi spesialiserer oss på franske merker. Matvaredelen av Fat og Fe sin gårdsbutikk har Debio sitt valørmerke i gull.

Planene om et økologisk paradis ved havet på Mårnes har fått folk til å undre om det er mulig og om det blir godkjent. Vi har fått ja på alle søknader, men alt er utenom det vanlige og vi måtte derfor hente inn eksperter og dokumentasjon, forklarer Benjamin. Landsforening arbejder for en verden, der tænker og handler økologisk – til glæde for mennesker, dyr og vores jord. Naturlige, økologiske rengjøringsmidler. Vask hele hjemmet med våre økologiske vaskemidler og ta vare på deg selv og miljøet.


Noen som har erfaring med økologisk bomull? Vi tenker på å kjøpe oss nytt sengesett og håndklær i økologisk bomull. Mannen kjøpte seg T-skjorte i økologisk bomull for en tid tilbake, og den er supermyk.


Håper sengesettet vil være likedan. Vi har bodd i et fuktskadd hus før, så vi er livredde for fuktskader. Og så ville vi gjerne ha et bad som ikke er modent for utskifting etter år. Lang levetid er også et miljøaspekt.


Materialvalgene i gulv, vegger og himling er gjort ut fra disse to aspektene. Dersom du drømmer om et unikt naturlig hus av ypperste kvalitet har du kommet hjem. Det har vi skrevet om før.


Vi tilbyr tømmerhus av ypperste kvalitet for en mer organisk, sunn og økologisk levemåte. Tømmerhusene våre er laget av det fineste finske treverk og med nesten år med kunnskap og erfaring. Hus , bygning som skal dekke visse funksjonelle behov, blant annet å beskytte mennesker, dyr og aktiviteter mot uteklimaets skiftende påkjenninger.

Husets funksjoner bestemmer dets form, planløsning, konstruksjonsoppbygging og materialvalg. Differensiering av husene gjenspeiler differensiering av aktiviteter. Gaia Arkitekter utfører forskningsprosjekter og benyttes som konsulenter innen spesialområder som økologisk forsvarlige byggemetoder, inneklima,naturlig ventilasjon, byøkologi mm. Gaia Arkitekter tilbyr også prosessledelse for verksteder som skal sikre miljøinnhold og brukermedvirkning.


Kom med til Økologisk Høstmarked den første weekend i september - 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg