torsdag 31. desember 2015

Gardinstang hvit

Gardinstang hvit

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Enkel og billig handel på Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter. Endeknottene selges separat.


Det blir ingen merker eller riper på veggene eller flisene takket være gummiknottene på begge endene. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i. Du kan enkelt utvide stanga fra til 1cm. Stenger i metall med endedekor. Dekor i metall, ø mm.


Veggavstand ca cm. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Noe av det man legger godt merke til ved et gardinoppheng er endestykkene på gardinstangen. Noen har ikke noe endestykke i det hele tatt, men her er det mange muligheter til styrke egenarten i interiøret.


Velg mellom enkle, runde endestykker i tre, stilrene endestykker i stål, eller luksuriøse endestykker i glass og hvitt. Disse to finnes i svart og hvit , og gardinstengene er i regulerbart metall. Du tilpasser den enkelt til vinduet ved å dra ut stangen til ønsket bredde.


Gardinstang hvit

Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Hvit gardinstang teleskop. Finnes i flere farger. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?


Velg blant sesongens gardintilbehør i ulike modeller, farger og mønster. En enkel og moderne gardinstang for alle typer oppheng. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte.


Handle trygt på jotex. Europris - Mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg