mandag 28. desember 2015

Hübsch vitrineskap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Hübsch vitrineskap

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Bli den første som omtaler.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Skapet har store glassflater rundt hele, så her vil serviset ditt virkelig skinne om kapp med stua.


Det er fire faste hyller og lekre doble dører. Skapet er svært praktisk med sine skapdører og har et design. Vitrineskap i lys eik - Et nydelig vitrineskap i unikt design fra Hübsch. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Et vitrineskap oppbevarer samtidig som det viser frem porselensserviset, pyntesakene eller bøkene dine. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Skapet har en sort utside, mens den hvite innsiden skinner ut gjennom de store glassflatene.


Hübsch vitrineskap

Fargevalgene skaper en flott og ren kontrast. Skapet en bakside i kryssfinér, mens knottene på døra er i messing. Nordal - Skap, Naturlig Eik, Open Mesh Weaving. Innred ditt hjem med skjønne møbler og accessories fra Hübsch. Lyse farger, og enkle designs, som understøtter, den klassiske nordiske stil er karakteristisk for Hübsch.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Perfekt skap for et luftig uttrykk og for å vise frem lekre dekorelementer. Fin størrelse slik at den. Om Hübsch : Hübsch er svaret på nordisk, dansk design.


Hübsch vitrineskap

Hos Hübsch blir menneskene satt i sentrum, og nøkkelordet deres er lykke. Designerne er opptatt av å designe funksjonelle produkter du trives med. De er opptatt av detaljene i produktene sine, og streber etter å gi kundene en unik opplevelse når det kommer til kvalitet og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg