fredag 31. juli 2015

Maling spray

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Sjekk ut Spraymaling Til Metall.

Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray ! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overfalte til underlag av metall, tre og hardplast inne som ute. Sprayen kommer i mange flott farger og er ideell når vanskelige gjenstander med mange krinker og kroker skal fornyes. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Legg til i innkjøpslisten.


Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Noe gikk galt, det gikk.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Luftgevær – Nettbutikk med godt utvalg av luftgevær – Nettsport. MILITÆR MALING PÅ SPRAYBOKS SPRAY PAINT 4ML. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Hurtigtørkende merkespray med svært god dekk- og strekkegenskaper. Vannbasert spraymaling fra Hard Head. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.


I denne kategorien har vi priset ned varene med -. Av og til holder det ikke med vanlig maling , men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Hos Maxbo finner du utvalget i merkespray og aerosoler. Sprayen for store og små prosjekter!


Kjøp på nett eller i butikk.

Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute. Sprayen gir en flott, har blank og slitesterk overflate. Motor maling og Praimer. Spray paints with the original colors for maintenance and painting inboards and outboard marine engine as well as stern-drives units.


Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray ! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter. K Easy Filler, High Build Primer spray , Lys grå, CS Moderne Filler på sprayboks - Enkomponent fyllende primer, 400ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg