tirsdag 21. juli 2015

Hvit voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater.


Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Hvit voksduk , som gir bordet et enkelt og fint uttrykk.


En kraftig, ikke-vevd kvalitet med overflate av PVC, som gjør den blank, glatt og lett å tørke av med en fuktig klut. PVC-voksduken er svært slitesterk, og du kan bruke den inne så vel som utenfor – husk alltid å ta den inn igjen etter utendørsbruk. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser.


Hvit voksduk

Bestill fra vår nettbutikk i dag! Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design.


Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker. Ikke betal mer enn nødvendig. Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. Vi leverer på rull uten brettekanter!


Hvit voksduk

På våre IKEA varehus finner du gardinstoff, møbelstoff og et rikt utvalg av stoffer og tekstiler samt tilbehør du trenger til sying, som sysaks og sytråd. Princess voksduk er duker som er helt vannavstøtende og har litt tettere materiale enn en akrylduk. Disse dukene passer barnefamilier veldig godt siden de er så praktiske. Skal barna dine male ved bordet, er det bare å legge over en voksduk som dekker bordet, så slipper du å tenke på at de kommer til å søle ut noe. Vi har blandt annet duker og løpere i lin og bomull.


Her kan du velge mellom flere herlige farger og velkjente. Hos Linea finner du et stort utvalg av forskjellige duker, voksduker og løpere for enhver anledning. Velg mellom årets forskjellige mønstre og farger. Flere størrelser, farger og mønstre. Spennende motiver i svart og hvitt fra DukerNorge.


Hvit voksduk

Kjøp juleduker på nett. Finn din favoritt på tilbud på nett hos oss i dag! Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Duker fra kjente merker til faste lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg