onsdag 15. juli 2015

Hadeland glassverk karaffel

Hadeland glassverk karaffel

Karaffel til hverdags og til fest. Elegante glass med knuseerstatning. Sentimento er en moderne glassserie, med et funksjonelt og spennende formspråk. Flotte glass til hverdag og fest. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, og.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Oslo er en klassisk barserie som produseres på Hadeland Glassverk. Skip to the end of the images gallery.


Se beste pris på Hadeland Glassverk Nøstetangen karaffel. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Krystall, Volum 0. PEER GYNT KARAFFEL CL. Peer Gynt oser av norske eventyr, norsk historie og vår natur. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Hadeland glassverk karaffel

Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel! Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel. Her finner du et utvalg av det vi selger.


Hadeland glassverk karaffel

Arbeidet med å tilgjengeliggjøre gamle Hadeland Glassverk produktkataloger fortsetter. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem. Kan hentes på Lillestrøm eller. Krystallkulene blir munnblåst og slipt for hånd ved Hadeland Glassverk.


De kommer i et bredt utvalgt av størrelser, farger og dekor, og du kan se dem alle utstilt i vårt Showroom for belysning i Glasshytta! Vi holder åpent hver dag. Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23.


Hadeland glassverk karaffel

Denne produktkatalogen fra Hadeland Glassverk er eksemplarisk over hvordan en modelloversikt skal illustreres. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller. Kunnskapen om Hadeland Glassverk serviseglass er grei, men ikke god nok. Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Produksjon av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 2år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg