onsdag 15. juli 2015

Veggklokke design

Veggklokke design

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Veggklokke - Best pris i Norge! Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker. Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere?


Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Day har et vakkert og tidløst design , og passer inn i de fleste interiør. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Kontrasten mellom den hvite urskiven og de svarte tallene gjør det lett å avlese klokken.


Klokken har tydelige tall og visere. Urets enkle nordiske design passer inn i stort sett alle miljøer. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke ! Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design , eller et mer vågalt og moderne?


Elegant og enkel veggklokke. Stilrent veggur i to forskjellige utførelser, en krom- og en kopperfarget variant. Fronten er i glass og klokken har hvit urskive.


Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Sett et personlig preg på hjemmet med en unik veggklokke. Vi har et stort utvalg veggklokker som passer like godt til soverommet som på kjøkkenet. Finn din favorittklokke blant merker som Nordahl Konings, Rosendahl, Mondaine og Georg Jensen.


Veggklokke design

Moderne veggklokker i forskjellige design og farger. Koselig veggur i antikk design. Den hvite urskiven er beskyttet av glass foran og har svarte romertall. Også viserne er svarte. Uansett hvordan du disponerer tiden din er den viktig å holde styr på.


AA-batteri (selges separat). Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Her finner du veggur og klokker som hjelper deg med nettopp det! Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg