onsdag 29. juli 2015

Ferm living gulvteppe

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Velg mellom forskjellige varianter. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Teppet er tuftet, så det er mykt og lekkert.


Bruk det som et mykt underlag foran sengen eller heng det på veggen så barnerommet eller boligen får et undervannspreg. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket.

Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grå, Bomull, Ull,. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.


Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


God dekorasjon kan gemytt som beboere for å være en lykkeligere person. Et gulvteppe er ikke bare et gulvteppe , faktisk rommer det mange flere funksjoner, enn man kanskje går og tror. Utover å være en komfortabel tilføyelse til innredningen, isolerer og varmer det også på kalde tregulv. Går man med et mønstret gulvteppe kan det være et enormt dekorativt blikkfang i rommet, nærmest som en slags kunst til.


Det er laget ett diskret kunstverk litt tykkere enn resten av teppet. Det skaper en følelse av sofistikerte dimensjoner supplert med frynser i endene. Et gulvteppe er en god måte å definere et rom og gjennom farger og former skape en følelse av en sammenheng mellom møbler og tilbehør.


I lekre brente nyanser redefinerer Borders Kelim-teppet det tradisjonelle kelim-håndverk og kombinerer det med et designspråk med en sterk fornemmelse for geometriske former og ekstraordinære farveblokker.

Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper. På IKEA finner du tepper til alle rom.


Stuen er et populært rom å ha tepper i. Rundt jute gulvteppe med sticks fra danske ferm LIVING. Fint på barnerommet, i en hyggekrok eller under juletreet. Materiale: 1 jute.


Du finner tepper fra kjente merker sammen med mer spesielle gulvtepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg