fredag 24. juli 2015

Skandinaviske møbler

Skandinaviske møbler

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Dansk og norsk design møbler. Skandinaviske merkevare møbler. Ta en titt å bli inspirert av vår smak.


Skandinaviske møbler

Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Sammen danner de et klart bilde av hva skandinavisk design står for og hva som gjør dette så unikt. Moderne møbler og design (38) Tepper og tekstiler (10) Antikviteter. La livet ditt innrede stua. Det handler om samhold.


Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Ting fører et stort utvalg møbler : designvarer, retro og skandinavisk stil. Falsk pejs ramme: Rebecca falske pejs er egnet som vægdekoration. Perfekt selv som falsk pejs soveværelse.


Skandinaviske møbler

Den grønne farve matcher moderne møbler og skandinaviske møbler. Møbler Stuen Sofabord. VELKOMMEN TIL BLÅMANN MØBLER I butikken vår på Nesbru finner du stor utstilling over to etasjer. Vi har kjente og kjære skandinaviske møbler i tillegg til spennende produsenter fra blant annet Italia, Spania, Nederland og Japan.


Handle til superpriser med opptil - rabatt. For skandinaviske møbler , må du normalt gå fra minimalistisk til semi-minimalistisk. Stort utvalg og lave priser.


Dekorasjonene er redusert til et minimum. Ett konsentrerer seg på bredden. I den forstand kunne de skandinaviske møbler til og med inneholde speilflater. Levering hjem til deg. Vi kjører hjem møbler til døren!


Er du ikke fornøyd med kjøpet, tilbyr vi også retur av varene. Leter du etter skandinaviske møbler for å perfeksjonere interiøret ditt? My-Deco-Shop har THE løsninger!


Skandinaviske møbler

Vi har valgt nordiske møbler , gjenstander og dekorasjoner med en design, moderne og tidløs stil! Men så, hva best karakteriserer den skandinaviske designen og gjør den så trendy i dag? Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil.


Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. En sofa eller lenestol er viktige must haves for rolige og vakre øyeblikk. Hos oss finner du et bredt utvalg av varianter som kombinerer design. I ni år har firmaet drevet i Torrevieja – og skaffet seg en stor og trofast kundekrets.


Se flere ideer om Interiør, Stue og Sengtøy. Danish Design har også egen forretning i Albir. Vi åpnet vår aller første butikk i april i år, i Avenida de las Cortes Valencianes.


Detaljutsalget heter Zebra Home, og vi satser først og fremst på skandinaviske møbler til soverom og stue, forteller Persson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg