mandag 27. juli 2015

Hay knaggrekke

Søk etter hay knaggrekke på den nye KensaQ. LIVING Knagg, messing 18NOK. Hay – Beam knaggrekke er inspirert av The traditional American Shaker Rack, og bringer historiske materialer sammen for å skape en robust og slitesterk knaggrekke. Metallstangen er ikke bare en bjelke som du kan skyve tre kroker på, så mange du trenger, men også en hylle med en kant som holder mindre gjenstander på plass over krokene.


Knaggrekke fra Hay i Ask og Aluminium.

Svært solid og med mulighet for å legge til kroker etter ønske. Men faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av hus. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger.


Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Knagger til entreen, badet eller soverommet?


Her kan du sammenligne pris på knagg og knaggrekke av merker som Muuto, Maze og HAY. Innovative ideer og høyt designnivå, til en overkommelig pris.

Ikke rart at verden omfavner det. Rask levering og personlig service. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Finn hay knaggrekke hvis du ser nå.


Muuto The Dots knagg medium messing. Skagerak Walli knaggrekke 47cm. Skagerak Walli knaggrekke 77cm. HAY Beam knaggrekke 90cm. Kjøp - AYTM Ovali Hook. En tradisjonell kleshenger med en hylle.


Denne dekorative kleshengeren holder både yttertøyet og småtingene dine på plass. Hengeren er produsert i aluminium og har vakre kroker i tre. Beam passer perfekt i gangen, soverommet eller på baderommet.


Fin og god oppbevaring som passer overalt. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Tøm listen Skriv ut Legg produkter til handlekurv. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av mulighetene her! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg