fredag 17. juli 2015

Langhåret saueskinn

Fantastisk deilige saueskinn! Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels.


Langhåret saueskinn

Stort utvalg og god pris på saueskinn , saueskinn -sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Opprett PDF-katalog for denne kategorien. Sorter etter Set Descending Direction.


SAUESKINN - BOTTLE GREEN. Langhåret saueskinn , med ull lengde fra 15- cm. Få ting gir føttene dine en mykere start på dagen, pryder et tregulv like fint, eller varmer like godt på sengen eller sofaen som et ekte. Vårt store utvalg av forskjellige saueskinn gir deg mulighet til å finne nøyaktig den type skinn du trenger. Saueskinn til alle slags formål.


I nettbutikken finner du alt fra langhåret saueskinn i forskjellige farger til saueskinn med kortere hår. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau. Vi selger også saueskinn og sittelapper fra Spælsau som kommer fra Færøyene.


Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.


Langhåret saueskinn

Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Et mykt og herlig saueskinn i en lysgrå fin farge.


Hvert skinn er unikt. Nyanser og form varierer fra skinn til skinn. Alle saueskinnene er unike. Ingen skinn er farget - det du ser er spælsauens naturlige farger. Lune saueskinn til dekorasjon og hygge.


Langhåret saueskinn

Egner seg på stoler, sofa og gulv, så lenge underlaget er tørt. For langhåret skinn av spælsau anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels. Mange farger som matcher fjellets glød.


Fargene lys og mørk stølsgrå, brunmelert, honning, hvitmelert, sortmelert. Disse islandske sauskinnene er, med sitt lange hår, et veldig spesielt produkt. Håret er stritt, med en overflatestruktur som gir saueskinnet et vakkert utseende og en myk og koselig følelse. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet.


Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes. De dobbelsydde skinnene er ca.


Som følge av økologisk garvemetode kan alle skinn brukes av barn og baby. I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna. Da bør du bytte ut den varme posen med for eksempel et svalere teppe. Alt fra store langhårete saueskinn fra Morgedal og Islan til små sittelapper. Vi har en mengde saueskinn i alle størrelser.


Seljor Morgedal, Vrådal, Rauland. Linn - langhåret saueskinn av aller beste kvalitet. Islandske saueskinn tilsalgs i Norge, nettbutikk, fri frakt i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg