onsdag 8. juli 2015

Bålpanne espegard pris

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg.

Kjøp peis av fagfolk! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri.


Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige. Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte.


Vi hjelper deg å velge blant varer.

Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.


Pakken består av en solid bålpanne , vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere! Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist.


Pannen kan justeres i høyden etter behov. Legg til i handlevogn. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. Finn laveste nettpris her. Med bålpanne kan du grille og kose deg med venner og familie hele året.


Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. En god bålpanne kan benyttes gjennom hele året. Den kan brukes til varme, kos og hygge.


Og den kan benyttes til å lage gode måltider utendørs. I Felleskjøpet har vi et stor utvalg av utstyr til bålpanner.

Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Bålpanna har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov. Beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Her har vi satt sammen en pakke for deg som ønsker en bålpanne med praktisk trekk.


Vi har også gjort klar noen tilvalg til en god pris , på varer som vi tenker passer bra sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg