tirsdag 28. juli 2015

Hvit stumtjener

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Stort sortiment - Alltid fri frakt! Forskjellige typer stumtjenere i praktisk design.

Bestilte over nettet, denne stumtjener , fik hurtig svar om jeg kunne hente den i butikken, hvad jeg gjorde dagen efter. Er yderst tilfreds med bestilling og afhentning, personalet er meget professionelle. Frost Wishbone Hvit , med polert på toppen av grenene.


Elegant stumtjener som fremhever alle miljøer. Meget stabil, vekt kg. Denne moderne stumtjeneren er både elegant og funksjonell. Kleshengeren er plassbesparende og blir en stilig innredningsdetalj i entreen.


Hengeren har i tillegg en avskjermende funksjon og kan brukes som en romavdeler.

Base og rør er produsert av stål med hvit , epoxylakkert finish. Krokene er produsert av hvit plast. En stumtjener er et klassisk, stilig og ikke minst praktisk møbel i ethvert hjem. Plasser den i gangen eller på soverommet og få et godt alternativ til knagger eller klesskap. Vi har ulike farger, størrelser og design som passer alle typer hjem.


Flott stumtjener i hvit eller svart med detaljer i krom. Praktisk med totalt fjorten knagger, hvorav de øverste er montert på en dreibar topp. Elias har i tillegg paraplystativ i bunnen. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt.


La deg inspirere av mulighetene her! Knagger, knaggrekker, skohyller m. Stumtjeneren kommer med fot av marmor i samme farge som stangen. Med knagger for det du måtte ønske å henge fra deg. Dekorativ stumtjener som minner om ørkenens typiske kaktus. Utstyrt med knagger for både lave og høye besøkende.


Kan benyttes både inne og ute.

Vi har resultater for Hvit stumtjener til de beste prisene. Moderne stumtjener i stål og tre. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Ta med deg smaken av naturen inn med denne stumtjeneren I tre. Den har grener som åpnes og lukkes avhengig av bruk. Bella stumtjener i tre lakkeret hvit. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Se vårt flotte utvalg av stumtjenere i høy kvalitet og i flere prisklasser på unoliving.


Hos oss får du alltid et kjempeutvalg av møbler og fri frakt på. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til. Om klesskapet ikke helt strekker til, eller om man bare vil gi barnerommet det lille ekstra, kan en stumtjener være tingen.


Hos oss på Jollyroom finner du et superfint utvalg av praktiske og stilsikre stumtjenere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg